Лазерно ШоуLaser Show

Cъздаваме проекти за клубове, концерти, фестивали, телевизионни шоута, фирмени, благотворителни, промоционални и всякакъв тип събития.
https://deltalasers.bg/wp-content/uploads/2021/03/lasershow-DSCN6120-1280x1280.jpg

Лазерно Шоу

Делта Лазерс Технолоджи има дългогодишен опит в създаването на професионални лазерни шоу програми. През последните години ние реализирахме много проекти.С гордост представяме широката гама  портфолио от услуги.Лазерните шоута са зрелищни събития, които емоционализират зрителите.Лазерните лъчи са много тънки и стават видими, хората получават усещането,че стоят вътре в лазера, като част от шоуто, интегрирани в сценария.

Лазерните лъчи са много по-точни от обикновеното осветление, което ги прави идеални за показване на графики и текстове, както и за създаване на триизмерни светлинни лъчи.

Има два основни вида лазерни шоута:

Музикално синхронизирано лазерно шоу (Music Synchronous Shows)

Всички лазерни шоу програми са предварително програмирани, за да пасват идеално на определено музикално заглавие, видео или други главни предавания. Музикалното шоу може да включва персонализирани лога и текстове, индивидуални чертежи и графики, както и всички видове ефекти на лазерният лъч.

В зависимост от бюджета ние предлагаме широка гама от лазерни шоу програми.

Лазерно шоу на живо (Live Laser Show)

Лазерното шоу на живо е най срещаното и популярно.Лазерните оператори контролират лазерните системи на живо по време на събитието с предварително подготвени ефкти.Този вид лазерно шоу е често срещано явление на музикални фестивали, DJ концерти и нощни клубове. Delta LAZER SYSTEM разполага с екип от лазерни оператори, които могат да се справят с всякакви лазерни шоута на живо.

Клубове

Вашето клубно събитие ще бъде дълго време помнено. Защото нищо не е по-впечатляващо от лазерно шоу, което отговаря на вашата тема. Нашата компания предлага инсталация на модерни лазерни проектори подходящи за клубове.

Културни събития

Ние сме потготвени да направим вашият празник впечатляващ с лазерно светлинно шоу, съчетано с лазерна анимация, текстове, графики синхронизирано и персонализирано спрямо събитието

Концерти и фестивали

Лазерите са важна част от голямата сцена. Делта Лазерс разполага с мощни лазерни проектори, които ще добавят визуално ниво към възприятието на музиката.

TV шоу програми

Лазерни ефекти, лазерни решетки могат да бъдат част от вашият сценарий предавания на живо, филми, видеоклипове, продуктово позициониране

България

Войводиново 4135
Богомил 3

Email

sys@deltalasers.bg

Свържете се с нас

+359 (0) 3104 32 52
+359 (0) 889 834 438
lasershow-3
DSC07157
luchi
laser-show-1
hdrpl
lasershow-4